• Zaterdag 4 mei 🔴⚪️
  De meimaand is begonnen, de laatste maand van de competitie is aangebroken. De maand waarin de prijzen worden verdeeld en de belangen extra groot zijn. Ook dit jaar is er voor SVN’69 1 nog genoeg om voor te spelen in deze laatste maand.
  Zaterdag de eerste, van de vier komende finales, en wel tegen de buren van MSC. Aangezien de wedstrijd in december in Meppel is gespeeld, spelen we zaterdag in Nijeveen. Waar MSC probeert het kampioenschap definitief binnen te slepen, speelt SVN 1 nog volop mee in de tweede periode. Voor beide ploegen staat er dus genoeg op het spel.
  Kan SVN’69 zichzelf een goede dienst bewijzen, en stellen ze het kampioensfeest weer een weekje uit? De aftrap is om 14:30.
  LET OP: De kans is groot dat deze gemeentelijke derby druk wordt bezocht. Naast deze wedstrijd speelt DOS’46 thuis tegen LDODK en is er een KNSB Skeelermarathon bij Ijs- en Skeelervereniging Nijeveen. Parkeren op het sportpark is daarom niet mogelijk! Kom daarom zo veel mogelijk op de fiets! Toch met de auto? Parkeren kan tegenover Sporthal de Eendracht.
  Na de wedstrijd is er in de kantine wederom Rad van Fortuin, inclusief superronde!
  Tot zaterdag!