• Komende zaterdag staat om 14.30 uur de wedstrijd SVN'69 - MSC/Amslod op het programma. Voor deze wedstrijd zal het bezoeken van het sportpark anders georganiseerd zijn dan u van ons gewend bent.

  Het is een kleine moeite maar erg belangrijk voor het mogen organiseren van deze bekerwedstrijd van ons eerste elftal. Alle bezoekers dienen een aanmeld-/ gezondheidscheck-formulier in te vullen en bij de kantine af te geven. De formulieren liggen bij de kantine, maar kunnen ook via de website worden gedownload. Dat scheelt zaterdag (lange) wachtrijen. Print het formulier thuis uit, vul deze naar waarheid in en lever deze zaterdag in bij de kantine. Volg de aanwijzingen en neem minimaal 1.5 meter afstand van elkaar en verspreid u zoveel mogelijk rondom het hele veld.

  We willen hierbij nogmaals iedereen die de komende tijd ons sportpark bezoekt vragen om zich aan de geldende corona-maatregelen te houden. Om het voor iedere speler, vrijwilliger en toeschouwer gemakkelijk te maken hebben we een coronaprotocol opgesteld. Niet gelezen? Klik hier. Zorg ervoor dat je alle regels hebt gelezen voor het betreden van sportpark Tussenboerslanden, zodat we met z’n allen op onze eigen en elkaars gezondheid kunnen letten.

 • Voor, tijdens en na de wedstrijd is er in principe de mogelijkheid om de kantine te bezoeken tot de maximale capaciteit (46 personen) is bereikt! Hier zullen we echt het motto moeten hanteren: vol = vol.

  Naast deze regels wordt er van onze leden en van toeschouwers verwacht dat zij hun gezonde verstand gebruiken. Er zijn algemene richtlijnen waar een ieder zich aan dient te houden ongeacht sport, werk of welke andere situatie dan ook. SVN'69 volgt hierin de RIVM of door de overheid opgelegde richtlijnen en maatregelen:

  • Iedereen, ongeacht de leeftijd, kom alleen naar de voetbal wanneer men niets mankeert.
  • Blijf bij klachten thuis en laat u testen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen wanneer je 18 jaar of ouder bent.
  • Was vaak uw handen en hoest en nies in uw elleboog.
  • Graag respect voor onze vrijwilligers wanneer u op 1 van bovenstaande punten wordt aangesproken.

  Iedereen verlangt natuurlijk naar een 'normale' situatie. Helaas is dat op dit moment nog niet mogelijk. We vragen iedereen dan ook begrip voor alle beperkingen die gelden en zich te houden aan de richtlijnen. Breng onze club dus niet in de problemen door je niet aan de afgesproken maatregelen te houden en spreek elkaar aan.

 • Samen verslaan we COVID-19! Samen zijn we SVN'69!