• Wie draag jij voor om Clubheld van het Jaar te worden?

    Het geven van trainingen, bardiensten draaien, administratieve taken of het opbouwen van een podium, niks is te veel voor de clubheld. Ook dit jaar wil De Stentor in samenwerking met Rabobank, NOC*NSF, Kunstbende en LKCA de regionale sport- en cultuurclubs een podium bieden en de clubhelden in het zonnetje zetten. En SVN’69 doet hier natuurlijk ook weer aan mee!

    In 2017 is Jaap van der Niet genomineerd geweest en vorig jaar Trijntje Bijker. Die overigens de winnaar is geworden binnen de gemeente Meppel! Iedereen weet dat vrijwilligers de onzichtbare helden van onze vereniging zijn. Vaak op de achtergrond, zetten zij zich belangeloos in voor anderen. Binnen SVN’69 hebben wij heel veel vrijwilligers! Het liefste zou het bestuur alle vrijwilligers willen nomineren, maar helaas is dit niet mogelijk. We doen dan ook een oproep om een vrijwilliger voor te dragen!

    Kent u een vrijwilliger die altijd voor een ander klaar staat. Iemand met tomeloze inzet, enthousiasme en gedrevenheid. Die mensen helpt. Waar je echt op kan bouwen. Iemand die echt het verschil maakt. Kent u zo iemand? En denkt u: ‘die verdient het om eens in het zonnetje te worden gezet..’ Mail dan vóór zaterdag 2 november 2019 zijn/haar naam of een hele groep naar pr@svn69.nl.