• Verslag van 2 september 2017 JO11-1

  De eerste wedstrijd zit erop. Zoals jullie vast al hadden meegekregen hebben we met 1-9 van Vitesse '63 gewonnen.
  Vanaf het begin waren we sterker en zaten we er goed bovenop.  Dit leidde al in de 3e minuut tot ons eerste doelpunt. Helaas wisten we niet door te drukken. Er waren genoeg kansen, maar deze werden helaas niet benut. Gaandeweg de eerste helft vergaten we de afspraken een beetje en liepen we achter de feiten aan. Dit leidde in de 20e minuut tot de gelijkmaker. Ons team vertoonde echter veerkracht door in dezelde minuut de 1-2 binnen te tikken.
  In de rust de afspraken nog eens door gesproken en gezegd dat we veel sterker zijn, maar dat de kracht in het overspelen ligt. Dat hadden de mannen goed begrepen. De eerste minuten van de tweede helft moesten we er weer even in komen, maar in de 35e minuut werd de 1-3 door vloeiend overspel en een mooie combinatie op het bord gezet. Vanaf dat moment was Vitesse gebroken en wisten wij elkaar heel goed te vinden. Door het spel breed te houden en goed te combineren werd er vervolgens bijna om de twee minuten gescoord. Dit leidde uiteindelijk tot een prachtige 1-9 overwinning.

  Het was mooi om te zien dat het al een team is en dat de mannen voor elkaar willen voetballen. Natuurlijk zijn er nog puntjes op de "i" te zetten, maar trots overheerst.
  Een goed begin is het halve werk!!


  Groet Marloes