• We gaan nog even door!

  We kunnen het niet vaak genoeg zeggen; Duurzaamheid is een groot goed, ook in de sport. Vanuit dat idee heeft onze vereniging de laatste tijd een aantal belangrijke stappen gezet. Het meest recente bewijs van een duurzame club is de plaatsing van een zonneboilersysteem, waarmee warm water opgewekt wordt en dus veel energie bespaard blijft.

  De collectoren zijn inmiddels op de kantine geplaatst evenals de boiler met een buffervat van 1000 liter en de rest van het systeem. De boiler wekt warm water op, dat gebruikt wordt voor het douchen. De verwachting is, dat het een fikse besparing op de energienota qua gas zal laten zien.

  De zonneboiler en collectoren zijn geplaatst door R&K Techniek.

   

  Doe jij al mee?
  Diverse ondernemers, teams maar ook leden doen al mee met onze actie DUURZAME ENERGIE. Een actie waarbij wij iedereen oproepen om een zonnepaneel of een gedeelte van een paneel (kW) te doneren. Iedereen kan helpen bij de realisatie van deze zonnepanelen. Supporters, (oud-) leden, leveranciers, familie/vrienden van (oud-) leden, sponsoren en/of inwoners van Nijeveen kunnen voor €250,- per paneel één of meerdere zonnepanelen doneren. Uiteraard kun je voor €25,- ook 1 kW doneren. Op deze wijze kan er op persoonlijke titel gedoneerd worden, maar kan er ook gezamenlijk als team, vriendengroep of familie een zonnepaneel gedoneerd worden.

  Vul snel het deelnameformlier in! Deze kun je HIER vinden.