• Mijn naam is Hans van Scheijen en ben sinds november de voorzitter van de Jeugdcommissie. Ik ben de vader van Hidde van Scheijen die voetbalt in 17-1.

  Wij wonen op de dorpsstraat, het witte huis tegenover de kerk in Nijeveen.

  Toen ik de vraag kreeg of ik de nieuwe voorzitter zou willen worden van de Jeugdcommissie van SVN heb ik gelijk ja gezegd. Samenwerken om SVN verder te ontwikkelen vind ik een uitdaging waarvoor je mij altijd wakker kunt maken. Ik vind het belangrijk dat wij als ouders ook een bijdrage leveren zodat onze kinderen actief en sportief kunnen deelnemen aan de verschillende sporten in Nijeveen en omstreken. Mijn dochters, Floor en Anouk hockeyen in Meppel, mijn vrouw Karlijn is betrokken bij de Hockeyclub en is daar ook coach, zo hebben we de sporten mooi verdeeld. Ik ben trots op het feit dat Nijeveen ook een voetbalclub heeft en nog trotser op de vele vrijwilligers die betrokken zijn bij SVN.

  Ik wil mijn energie graag inzetten om samen met de Jeugdcommissie en het Hoofdbestuur te werken aan de toekomst van SVN. Ik heb het voornemen om de samenwerking met andere voetbalclubs verder helpen vorm te geven. Maar ook dat de politiek verantwoordelijken SVN zien als een belangrijke vereniging voor de ontwikkeling van de gezondheid van kinderen.

  Op deze manier kunnen we de kwaliteit van het voetbal verder stimuleren en kan elke speler optimaal gebruik maken van zijn of haar kwaliteit.

   

  Hans van Scheijen