• Vereniging

 • Alles over voetballen en wat voetbalvereniging SVN'69 in Nijeveen biedt: opleiding, training van jeugd zoals kabouters, junioren en pupillen, en informatie m.b.t. senioren en vrouwenvoetbal.

 • Kabouters

  Voor de voetballer in spé is kabouter- en minivoetbal het startpunt om te beginnen. Het kabouter- en minivoetballen is de voorbereiding om te spelen in een pupillen-F team. Bij SVN'69 kun je als 4-, 5- of 6-jarige meedoen aan kaboutervoetbal en of minivoetbal.

  De 4-jarige kan bij de kabouters voetballen, maar nog niet aan wedstrijden van de mini's meedoen. Bij de leeftijd van 5 jaar, kan er zowel bij de kabouters als de mini's worden gevoetbald. Dat is aan het spelertje zelf, of hij of zij zaterdag mee kan doen aan wedstrijden. Het is ook afhankelijk van het aantal kinderen die al meedoen bij de mini's. De 6-jarige kan bij de mini's voetballen, maar moet dan wel beschikbaar zijn voor wedstrijden op zaterdag. Als dit niet mogelijk is om wat voor reden dan ook, kan er bij de kabouters gevoetbald worden. Ook kan er gekeken worden of een mini dan ingedeeld kan worden bij de F- pupillen.

  Wil je meer weten, stuur een e-mail naar jeugdbestuur@svn69.nl t.a.v. kaboutervoetbal.

 • Junioren

  Elk jaar melden zich weer nieuwe jeugdspelers bij de voetbalvereniging SVN ’69. De club vindt het belangrijk om de spelers de kans te bieden de eigen voetbalcapaciteiten, zowel individueel als in groepsverband, zo goed mogelijk te ontwikkelen en een fijne tijd bij de club door te brengen. Er is bij SVN ’69 ruimte voor zowel prestatieve als recreatieve ontwikkeling.

  Elk voetballertje heeft bij SVN ’69 het recht op een leerproces dat zowel garant staat voor een optimale ontwikkeling van zijn of haar voetbal (kennis)mogelijkheden als voor de beleving die hij of zij zoekt in voetbal als vrijetijdsbesteding.

  De jeugdvoetballers zijn ingedeeld in verschillende categorieën naar leeftijdsgroepen:


  Pupillen    JO9: 6-8 jarigen
  Pupillen  JO11: 8-10 jarigen
  Pupillen  JO13: 10-12 jarigen
  Junioren JO15: 12-14 jarigen
  Junioren JO17: 14-16 jarigen
  Junioren JO19: 16-18 jarigen

 • Meisjes-/ Vrouwen

  Wereldwijd voetballen er 29 miljoen meisjes en vrouwen. Voetbal is daarmee internationaal veruit de grootste sport voor vrouwen. Op dit moment zijn er in Nederland maar liefst bijna 140.000 voetballende meisjes en vrouwen!

  Ook in Nijeveen - bij SVN'69 - heeft het meisjes- en vrouwenvoetbal zich in de laatste jaren enorm ontwikkeld. We hebben een 1e vrouwen elftal en streven (weer) naar een meidenelftal. Meiden die nu willen voetballen worden veelal ingedeeld in gemengde teams. 

  Kleedkamer 1, op ons complex, is speciaal ingericht voor onze vrouwen en meisjes. Op de meeste (met uitwedstrijd tegenkomende) voetbalverenigingen is dit ook goed geregeld.

  Lijkt het jou ook leuk om te gaan voetballen? Je kunt altijd een keer meetrainen om te kijken of het ook iets voor jou is. Wil je meer weten, stuur een e-mail naar secretariaat@svn69.nl

  http://www.knvb.nl/themas/knvb-in-de-wereld/ek-vrouwen-2017

   

   

 • Zaalvoetbal

  In de winterperiode is er iedere woensdagavond gelegenheid, om samen met een aantal andere voetballers, onderlinge wedstrijden te voetballen in sporthal De Eendracht in Nijeveen. De wedstrijden worden niet in competitieverband gespeeld. De bedoeling is om samen een gezellig uurtje te voetballen; ontspannen door je in te spannen. Nog nooit gevoetbald, geen probleem. Doe mee en stuur een mailtje naar secretariaat@svn69.nl

 • Voetbalschool

  Sinds 16 maart 2011 bestaat de Voetbalschool SVN'69! Samen hebben Sportklik en SVN'69 dit geweldige project opgepakt en tot een succes gemaakt. Met steeds tussen de 40 en 50 deelnemers is het duidelijk dat er een echte voetbalcultuur heerst in Nijeveen bij de rood-witte glorie en er behoefte is aan specifieke techniektraining. Zowel in kwaliteit als in kwantiteit is de onderkant van de jeugd gegroeid wat een prachtige basis vormt voor een gezonde voetbaltoekomst voor onze club! Technisch zijn er grote vorderingen gemaakt en samen met de reeds bestaande teamtrainingen heeft dit naaste de individuele ontwikkeling al voor mooie resultaten op de zaterdag gezorgd. Wij juichen dan ook deelname aan de Voetbalschool toe.

  Samen met Sportklik biedt de Voetbalschool van SVN'69 alle Jo15 tm 1011 en Jo9-1 de mogelijkheid een cyclus van 5 techniektrainingen te volgen op de vrijdagavond (tijd 18.45-20.00 uur.) Onder leiding van ervaren trainers van SVN'69, eerste elftal spelers en Sportklik zal volgens het Wiel Coerver-leerplan getraind worden. Vaardigheden waar veel aandacht aan besteed zal worden zijn: basistechnieken, traptechniek, snel voetenwerk, passeren, schijnbewegingen, afwerken, afschermen van de bal, aanname, 1:1 duels en coördinatie/looptraining. Succes (lees beter worden) is de grootste motivatie om nog meer plezier te beleven aan voetbal. Ons motto is dan ook: "Trainen is beter worden!"

  Wil je meer weten, stuur een e-mail naar jeugdbestuur@svn69.nl t.a.v. voetbalschool.


  Allemaal heel veel succes!