• Vacature wedstrijdsecretaris (m/v)

  Voetbalvereniging SVN'69 is op zoek naar 1 of 2

           wedstrijdsecretaris(sen) m/v

   

  Het wedstrijdsecretariaat is momenteel één functie, maar deze kan eventueel ook opgesplitst worden in een wedstrijdsecretaris 'Junioren' en een wedstrijdsecretaris 'Senioren'. Een wedstrijdsecretaris is de spin in het web als het gaat om de organisatie van uit- en thuiswedstrijden. Het takenpakket (ca. 3 uur/wk) van de wedstrijdsecretaris bestaat uit de volgende onderdelen:
   

  • Contacten met de KNVB m.b.t. de door de KNVB vastgestelde wedstrijden
  • Contacten met andere verenigingen m.b.t. officiële en oefenwedstrijden;
  • Het jaarlijks inschrijven van de elftallen die aan de KNVB-competitie meegaan doen;
  • Contacten met collega's van andere verenigingen (bijvoorbeeld voor het verzetten van wedstrijden);
  • Beheren van de applicaties in Sportlink; Dit is het centrale systeem van de KNVB en dit zorgt er ook voor de website van DFC en de slideshow in de kantine automatisch bijgewerkt wordt.
  • Fungeren als aanspreekpunt voor teamleiders, coördinatoren en bestuursleden betreffende wedstrijdzaken.
  • Tijdig aanvragen van dispensaties van de A-B-C-D junioren bij de KNVB

  Een wedstrijdsecretaris moet over goede communicatieve eigenschappen beschikken en goed kunnen samenwerken. Daarnaast dient hij of zij accuraat te kunnen werken. Ook is het belangrijk dat de wedstrijdsecretaris goed overweg kan met computers. We bieden je een gezellige sfeer en een leuke werkomgeving in de bestuurskamer van SVN'69, maar in deze functie kun je ook veel zaken via email en telefoon doordeweeks vanuit huis doen. Uiteraard zal je in de beginfase begeleid worden door onze huidige wedstrijdsecretaris (die dringend om assistentie verlegen zit). De wedstrijdsecretaris maakt beperkt deel uit van het hoofdbestuur.

  Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd om te reageren! Word vrijwilliger bij de mooiste club van Nederland! Voor meer informatie en reactie kun je mailen naar secretariaat@svn69.nl.