• Wat ga je doen?
  Wij zoeken gezellige, behulpzame en gastvrije persoon/personen om ons op wedstrijddagen te vertegenwoordigen in de bestuurskamer, de kantine en evt op het terrein rondom de kantine/kleedkamer.

  Je ontvangt scheidsrechters/grensrechters en bezoekende teams, eventueel contacteren van scheidsrechters als deze er nog niet zijn. Als dank voor het fluiten bied je de scheidsrechter een drankje aan. Geef je een eventuele klacht door aan de wedstrijdsecretaris en je ontvangt KNVB-scouts wanneer zij op bezoek zijn bij onze vereniging. Dit zijn zomaar wat taken die voorbij kunnen komen.

  Wie zoeken wij?
  Je bent iemand die het leuk vindt om in contact te staan met mensen. Je bent hartelijk en sociaal en je vindt het leuk om gastvrouw of gastheer te zijn. Je kunt daarbij goed het overzicht houden en je vindt het leuk om van alles te regelen.

  Tijdsbesteding?
  Het betreft de wedstrijddag op zaterdag. Normaal gesproken is dat eens in de 4 weken van ongeveer 8:15 uur tot ongeveer 13:00 uur en speelt zich voornamelijk af rondom de jeugdwedstrijden. Wanneer het eerste elftal thuis speelt duurt de dag tot ongeveer 17.00 uur.

  Geïnteresseerd of ken je iemand?
  Zin om aan de slag te gaan en ben je van mening dat jij bij ons past? Stuur gelijk een berichtje naar ons op secretariaat@svn69.nl