• Uitnodiging voor alle sponsoren                          Foto's gemaakt door Niels Westra Fotografie

   

  Geachte heer/mevrouw,

  Namens het bestuur en de sponsorcommissie van SVN’69 willen wij hierbij alvast alle sponsoren uitnodigen voor de sponsoravond van SVN’69 op woensdag 13 november 2019 in onze kantine op sportpark “Tussenboerslanden” te Nijeveen.

  Wij hebben voor u als spreker Wim Anker uitgenodigd. Anker is bekend als advocaat van Robert M. (de beruchte Amsterdamse zedenzaak), de ontvoerder en moordenaar van Gerrit Jan Heijn, de belagers van Meindert Tjoelker en de eigenaren van Café ’t Hemeltje te Volendam.

  Wim Anker kan op een bijzonder inspirerende manier vertellen en op die manier kon er een “kijkje” worden genomen in de keuken van de strafrechtadvocaat. Welke dilemma’s komt hij tegen en hoe gaat Wim Anker daarmee om als hij de daders van de allerheftigste feiten moet verdedigen. Met de passie voor het vak die Wim Anker uitstraalt en met zijn manier van spreken die aanzet tot luisteren, was het een uitermate boeiende avond.

  Alle sponsoren zullen hiervoor een uitnodiging ontvangen met daarin verdere informatie, maar noteer deze datum alvast uw agenda!

  Namens het bestuur en de sponsorcommissie.