• Zonder vrijwilligers zou onze club niet bestaan. Elke inzet, hoe klein of groot, is even belangrijk en wordt evenzeer gewaardeerd. Vrijwilligers horen in de schijnwerpers, als geheel maar ook wel eens individueel.
  Zonder andere vrijwilligers tekort te doen was er een meer dan terechte nominering voor Jan Noorman voor de prestigieuze prijs: Vrijwilliger van het Jaar gemeente Meppel.
   
  Hoewel Jan niet de hoofdprijs won tijdens het Sportgala, is Jan voor SVN ‘69 wél de vrijwilliger van het jaar. Een mooie blijk van waardering voor Jan, die onlangs zijn 50-jarige jubileum vierde en al sinds 2011 erelid van de Sport Vereniging Nijeveen is.
  Jan is een van de drijvende krachten achter de (veld) onderhuidsploeg en afgelopen jaar heeft Jan, samen met anderen, de handschoen opgepakt om de Supportersvering nieuw leven in te blazen. We kunnen een heel boek schrijven over de vrijwilligers activiteiten van Jan bij de vereniging, en daarom was er de terechte nominering voor vrijwilliger van het jaar!
  Jan was erg verrast en heeft een prachtige avond gehad.
   
  Anton Bijker werd tijdens het sportgala verrast met een plek in de Arend Middelveldt Eregalerij, een eregalerij voor sporters met een fraaie erelijst. Een mooie blijk van waardering voor “onze” Anton.
  Nog meer heugelijk nieuws rondom Anton. Anton is onlangs toegetreden tot het hoofdbestuur van SVN’69 als algemeen bestuurslid. Super Anton!
   
  Foto: Leo de Harder