• SVN’69 ontvangt gift van Waarborgfonds Meppel

    Afgelopen week heeft de vereniging voor het aanleggen van bewegingsmelders voor het hele sportcomplex maar liefst €5.250,- mogen ontvangen van het Waarborgfonds Meppel.

    In 2017 heeft de vereniging een energiescan laten uitvoeren en de uitkomst hiervan was dat er op een aantal gebieden verbeteringen mogelijk waren om energie te besparen waardoor op de (middel) lange termijn geld bespaard kan worden. Er waren onder andere aanbevelingen (quick wins) gedaan voor het vervangen van verouderde apparatuur en verlichting. Zo is er ondertussen al apparatuur vervangen, is er al LED binnenverlichting en zullen er binnenkort bewegingsmelders geplaatst worden op energieverbruikers.

    Stichting Waarborgfonds Meppel heeft in de afgelopen decennia regelmatig financieel bijgedragen aan verschillende goede doelen in de gemeente Meppel. Het ondersteunen en begunstigen van doelen en verenigingen van culturele en sociale aard in de meest ruime zin en alles wat daartoe bevorderlijk kan zijn, zo luidt de centrale doelstelling van het bestuur.

    Het bestuur is erg blij en dankbaar met de donatie van het Waarborgfonds Meppel.