• Iets voor jou?
  Ben je sterk in het schrijven van enthousiaste maar ook duidelijke teksten? Kun je goed overweg met programma’s als Indesign, Photoshop, Illustrator. Dan zijn wij bij SVN’69 op zoek naar jou!

  Wat ga je doen?
  We zoeken iemand die helemaal thuis is in (social) media en het als een uitdaging ziet om daar een creatieve invulling aan te geven. Je werkt nauw samen met het hoofdbestuur, verschillende commissies en de leden. Of het nou om het programmablad gaat, de TV kantine of de presentatiegids, jij zorgt voor pakkende en passende content waar onze voetballiefhebbers zich door aangesproken voelen.

  Ook kun je ondersteunen in de organisatie van evenementen en gebruik je je creativiteit bij de ontwikkeling van nieuwe uitingen en promotiemiddelen. Je krijgt dus je eigen verantwoordelijk-heden voor diverse communicatieprojecten. Daarnaast dagen we je uit om met creatieve ideeën voor verbetering te komen zodat we onze vereniging nog verder kunnen professionaliseren. Een combinatie met de openstaande PR en communicatie vacature is ook mogelijk!

  Presentatiegids
  -Ontwerp en meedenken over onderwerpen, fotokeuze, enz
  -Materiaal verzamelen
  -Overleg met werkgroep “Presentatiegids”
  -Eventuele andere voorkomende werkzaamheden

  TV kantine
  -Zoeken naar onderwerpen op de site, tekst bedenken en foto’s bij zoeken
  -Wat gebeurt er binnen de vereniging (bv nieuwe trainer, activiteiten)
  -Hiervoor heb ik een frame waarin dit gemaakt kan worden, invoegen in de playlist
  -Eigen initiatief nemen voor regelmatig nieuwe content
  -Bingo, Klaverjas, agenda

  Programmablad
  -Bij de thuiswedstrijd zorgdragen voor het programmablad (4 of 8 bladzijden). De teamindelingen worden aangeleverd via onze eigen trainer en de leider van de tegenpartij. Daarnaast kan andere informatie, zoals pupil van de week, agenda en bingo worden gedeeld.
  -Voor- en achterpagina worden verzorgd door HDVdesign en hoef je niets aan te doen.

  Wat vinden wij belangrijk?
  Je vindt het leuk om onze leden te enthousiasmeren omtrent het reilen en zeilen van onze club en zet graag je schouders eronder als het gaat om de uitvoering hiervan. Je legt gemakkelijk verbinding met onze leden en vraagt door zodat je goed weet hoe de boodschap gebracht moet worden. Je durft regie te nemen en bent enthousiast en gedreven. Als persoon ben jij enthousiast, creatief, sociaal, analytisch en kan je zelfstandig projecten oppakken en afronden.

  Geïnteresseerd of ken je iemand?
  Zin om aan de slag te gaan en ben je van mening dat jij bij ons past? Stuur gelijk een berichtje naar ons! Ben je nog student? Ook geen probleem, misschien kan je er wel een mooie stage-opdracht van maken?! Daar tegenover staat natuurlijk dat je jouw creatieve geest totaal los kan laten gaan! Deze functie is per direct beschikbaar en bij voorkeur vervul je deze tot minimaal het einde van seizoen 2021-2022 (volgend seizoen dus). We verwachten dat de functie ongeveer 8 tot 10 uur per maand in beslag zal nemen. Ben je geïnteresseerd in deze functie of heb je hierover nog vragen, neem dan contact op met secretariaat@svn69.nl