• SVN'69 heeft voor het nieuwe voetbalseizoen een nieuwe keeper binnen weten te halen. Van FC Meppel komt doelman Joost Kampherbeek over. De 19-jarige goalie moest bij de groenwitten andere talentvolle keepers voor zich dulden als eerste doelman. Kampherbeek gaat komend seizoen zijn geluk beproeven bij ons als zaterdag 3e klasser. Hij stelt dan ook graag even aan iedereen voor: 

  Hallo allemaal,

  Mijn naam is Joost Kampherbeek, 19 jaar oud en wonend in Meppel. Naast voetballen bij SVN'69 ga ik komend jaar afstuderen als Sportmarketeer aan Saxion Hogeschool in Deventer.
   
  Ik ben een jonge keeper die overkomt van FC Meppel, de club waar ik al sinds de bengels heb gespeeld. Vanaf de F1 heb ik elk jaar in het selectie team gezeten. Tot aan de Jo19 toen we samen gingen met Alcides. In dit jaar trainde ik wel bij de Jo19-1 maar speelde in de Jo19-2. Het jaar erop heb ik door blessures van andere keepers al menig wedstrijd in de senioren kunnen spelen. Afgelopen seizoen was ik onderdeel van de eerste selectie maar heb weinig wedstrijden kunnen spelen. Hierdoor verdween af en toe voor mij het plezier in het spelletje waar ik zo dol op ben. Komend seizoen was ook niet de verwachting dat ik eerste keeper zou worden.
   
  Een paar weken geleden ben ik benaderd door SVN'69 vanwege het vertrek van Klaas Schra. Dit alles is in goed overleg gegaan met FC Meppel. In het aankomende jaar hoop ik mijzelf erg te ontwikkelen. Minuten maken is voor een jonge keeper nou eenmaal erg belangrijk en SVN'69 speelt op een prima niveau om dat te doen. Aan het eind van het seizoen zullen we de balans opmaken voor de toekomst. Ik ben de afgelopen weken met open armen ontvangen door de groep, wat voor mij het laatste zetje heeft gegeven.

  Ik hoop er een mooi seizoen van te maken en we zullen zien hoe hoog we gaan eindigen. Ik heb er in ieder geval vertrouwen in!