• Nijeveen helpt Oekraïne en SVN'69 draagt graag haar steentje bij! Jaap van der Niet, tegenwoordig de voorzitter van de sponsorcommissie, maar natuurlijk ook oud-voorzitter van de vereniging, zit namens SVN'69 in de stuurgroep en voor de financiële ondersteuning zijn al verschillende acties op touw gezet. De opbrengst van een wedstrijdverloting werd gedoneerd, een vlag aangeschaft en JO15 en JO17 scoorden er op los bij hun acties, waarbij geld gedoneerd werd per doelpunt (voor en tegen).

    Op 19 maart was het de beurt aan de jongste jeugd. Een aantal spelertjes van de kabouters tot en met de JO12 kreeg het voor elkaar om binnen een week een groot aantal buren, familieleden, vrienden en kennissen zover te krijgen dat ze hen gingen sponsoren tijdens een heuse sponsorloop. Een vast bedrag of een bedrag per rondje. Alles was mogelijk.

    In een heerlijk zonnetje en onder toeziend ook van ouders, trainers, supporters en leden van de stuurgroep 'Nijeveen helpt Oekraïne' gingen ze van start. En hoe! In 2 groepen renden ze een half uur lang rondjes over het parcours van 250 meter. Soms even wandelen om bij te komen, soms een bekertje drinken van de verzorgsters langs de kant, maar vooral zo hard mogelijk om op die manier zoveel mogelijk geld binnen te lopen. En dat is zeker gelukt. Na afloop van de sponsorloop heeft iedereen zijn best gedaan om zo snel mogelijk het geld op te halen bij zijn of haar sponsoren en daardoor konden we al snel de opbrengst doneren. Maar liefst € 2.612,30 euro hebben ze samen bij elkaar gelopen. Een bedrag waar we heel trots op zijn!