• Inkomsten uit contributies, kantine omzet en sponsoring zijn de drie belangrijke pijlers bij de exploitatie van onze voetbalvereniging. Als sponsor levert u een belangrijke bijdrage aan het voortbestaan van onze club.

  Waarom wordt u sponsor?
  Wij noemen een aantal motieven: U draagt SVN’69 een warm hart toe, invulling van uw "betrokken ondernemerschap", vergroten van (lokale) naamsbekendheid, promoten van een product, de ondersteuning van een team van bijvoorbeeld uzelf of uw zoon of dochter, maatschappelijk verantwoord ondernemen, het versterken van bestaande relaties of het opdoen van nieuwe relaties, verbeteren van uw concurrentiepositie, verbeteren van uw uitstraling, positieve publiciteit etc. Kortom er zijn vele redenen om SVN’69 te sponsoren.

  Wat heeft SVN’69 te bieden?
  Met ca. 300 leden is SVN’69 een gezellige en dynamische voetbalvereniging in Nijeveen. SVN’69 staat zeer goed bekend in de regio, niet alleen voor de jeugdige sporters, maar ook qua gezelligheide, normen en waarden en uitstraling. Met een gerust hart kunt u uw naam aan SVN’69 verbinden! 

  Wij bieden een breed scala aan sponsormogelijkheden, maar uw eigen ideeën en suggesties zijn natuurlijk meer dan welkom. Misschien denkt u wel aan het sponsoren van de opleidingen van het SVN’69 kader of sportclinics, sponsoren van dug-outs, kleedkamers, koffiebekers, digitale reclamebanners op de website etc.  Voor meer info verwijzen wij u graag naar het menu “sponsormogelijkheden”.

  U kunt natuurlijk ook contact opnemen met de sponsorcommissie waar SVN’69 over beschikt. Deze commissie onderhoudt contacten met bestaande en potentiele sponsors. Deze commissie bestaat uit de volgende leden:

   Jaap van der Niet - voorzitter
  Arjan Groen - secretaris
  Hans Katoele - penningmeester
  Henk de Vries - vormgever
  Wilma Lensen-Seine - pr & social media
  Fijgje Bos - algemeen lid
  Anton Bijker - algemeen lid
  Lucas Bijker - algemeen lid 

  Wij hopen ook u graag binnenkort als nieuwe sponsor te kunnen verwelkomen!