• SVN’69 biedt tal van sponsormogelijkheden voor bedrijven en particulieren. Vanaf het sponsoren van kleding van een team, een reclamebord, sponsorcollectief of het hoofdsponsorschap; voor ieder budget zijn er passende mogelijkheden. Hieronder hebben wij onze standaard mogelijkheden voor u op een rijtje gezet. Speciale aandacht gaat uit naar het sponsorcollectief, hiervan bent u ervan verzekerd dat u onder de aandacht bent van onze leden en bezoekers van ons complex tegen een daarvoor zeer aantrekkelijke prijs. Uiteraard staan wij ook open voor andere initiatieven. Heeft u zelf een idee? Wij horen het graag!

  Binnen onze vereniging zijn de volgende vormen van sponsoring mogelijk:

  Reclameborden sponsor
  U kunt de vereniging sponsoren door middel van een reclamebord met de naam van uw firma er op. Deze komt rondom het hoofdveld te hangen en levert veel kijkers op.

  Vlaggen
  Tussen het hoofdveld en de kantine staat een sierlijke rij beachvlaggen te wapperen. Dit is een unieke manier van reclame die altijd opvalt!

  Adverteren clubblad
  Ons clubblad verschijnt jaarlijks. Deze uitgave gaat naar alle sponsoren en inwoners naar Nijeveen. Zowel op de achterzijde van de omslag als in het binnenblad kan uw bedrijf adverteren.

  Tv-reclame
  In onze kantine hangt een groot televisiescherm. Tijdens de wedstrijden komen hier de wedstrijdgegevens op te staan. Uw bedrijf kan hier doorlopend op adverteren

  Interesse?
  Heeft u interesse om SVN’69 te sponsoren? Zoals hierboven geschetst, zijn er verschillende mogelijkheden en in overleg is een leuk sponsorpakket samen te stellen.

  Neem graag vrijblijvend contact op met één van de leden van de commissie sponsorzaken via email: sponsor@svn69.nl