• Heb jij een rekeningnummer bij de Rabobank en ben jij ook lid?

  Stem op SVN’69 bij de Rabobank Clubkas Campagne!

  Speciaal voor verenigingen en stichtingen in Meppel, Staphorst en Steenwijkerland (MSS) organiseert de Rabobank de Clubkas Campagne. Alle leden van de Rabobank mogen een stem uitbrengen op de club die men een warm hart toedraagt. En dat is SVN’69 natuurlijk!

  Dit jaar verdeelt Rabobank €100.000,- binnen het lokale verenigingsleven. Dit bedrag wordt verdeeld onder alle clubs die meedoen aan de campagne. Hoe meer stemmen SVN’69 krijgt, des te hoger wordt de donatie van de Rabobank!

  Wie mag stemmen?
  Alle leden van Rabobank Meppel, Staphorst en Steenwijkerland mogen stemmen en bepalen daardoor hoe het bedrag over de deelnemende clubs wordt verdeeld. Bent u al lid van de Rabobank? Dan ontvangt u in maart 2018 per e-mail een unieke stemcode, waarmee u in via een stemsite op SVN’69 kunt stemmen.

  Bent u wel Rabobank klant, maar nog geen lid?
  Als u wel klant bent, bent u NIET automatisch lid. U kunt via Rabo Internetbankieren bij "uw gegevens" onder "persoonlijke gegevens" controleren of u lid bent van de Rabobank. Nog geen lid? Vraag dan vóór 17 februari 2017 het GRATIS lidmaatschap aan dan kunt u in maart mee stemmen op uw favoriete Nijeveense amateur voetbalclub.

  Laat je clubhart zien!

  Draagt u SVN’69 een warm hart toe? Stem dan straks op ons! En het zou fantastisch zijn als ook uw familieleden, oud-leden, vrienden en kennissen hun stem aan SVN’69 geven. Elke stem telt!

  Stemt u ook op SVN’69? Dank alvast!