• Oosterhuis bv biedt VR1 en VR2 nieuwe voetbaltassen aan

    Oosterhuis bv heeft VR1 en VR2 nieuwe voetbaltassen aangeboden. Oosterhuis bv is hiermee sponsor geworden van de hele damesafdeling van SVN'69. Deze twee dames teams nemen een belangrijke plaats in bij onze vereniging. SVN'69 is zeer trots op haar meiden- en damesteams en is sponsor Oosterhuis bv zeer erkentelijk.

    Aannemersbedrijf Oosterhuis b.v. in Nijeveen staat voor 'veul wark verzett'n in éémpies tied' op gebied van o.a. natuurontwikkeling, waterberging, water- en wegenbouw en grondverzet zetten wij moderne machines en vakkundig personeel in bij diverse projecten. Zij werken voor opdrachtgevers in de agrarische sector, provincie, gemeenten, staatsbosbeheer, overheid, defensie, waterschappen, nutsbedrijven, aannemers g.w.w en b&u, woonvoorzieningen en schoonmaakbedrijven. Daarnaast is de specialisatie: "containerverhuur, opslag- en afvalinzameling" geïntegreerd.

    Denkt u ook wat een leuk idee en wilt u ook de meiden en dames sponsoren van SVN'69? Neem dan even contact op met sponsor@svn69.nl Wil je ook voetballen? Je kunt altijd vrijblijvend een paar keer meetrainen op maandag en woensdagavond.