• Nieuwsbrief SVN’69 Juli 2022

   

  De zomervakantie is weer aangebroken, op de velden is alles uitgestorven behalve de vrijwilligers van het onderhoud want die gaan de hele zomer door. Bijzonder dank voor die inzet want dat maakt dat we na de zomerperiode in september weer gebruik kunnen maken van velden en kleedkamers die tiptop in orde zijn. Met deze nieuwsbrief willen we onze leden graag op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen bij SVN. Natuurlijk wensen we alle leden een plezierige, ontspannen en vooral gezonde vakantie toe waar de reis ook naar toe gaat. Tot in september.

   

  De units

  De eerste unit is geplaatst bij de kantine maar dat heeft u ongetwijfeld al gezien. Vervolgens is al het materiaal uit de andere 2 containers gehaald en deels weggegooid vanwege inwerking vochtigheid. Daarna zijn de containers, naast de kleedkamers, opgehaald door Guus Altena. In de komende tijd wordt de bestrating weer op orde gebracht door Tom Knol. Daarna worden de overige units geplaatst en aangesloten op de elektriciteit. Daarna worden de units ingericht zodat we voor de winter onze voorraad weer droog hebben staan. Betekent ook een uitbreiding van de opslagcapaciteit. Als laatste worden de blauwe containers nabij DOS weggehaald.

   

  Beregeningsinstallatie

  In de afgelopen maanden is in samenspraak met de gemeente gewerkt aan de vervanging van de beregeningspomp die als gevolg van de leeftijd, ruim 30 jaar, dusdanig kapot was dat vervanging noodzakelijk was. De gemeente heeft, overeenkomstig de voetbalverenigingen in Meppel, besloten de kosten van de vervanging voor haar rekening te nemen. Afgelopen jaren hebben veel vrijwilligers en bedrijven SVN geholpen met het gebruiksklaar houden van de oude pomp waarvoor onze dank. Dat neemt in principe de gemeente nu voor haar rekening. Tijdens mijn bezoek aan de onderhoudsploeg werden de velden weer volgens de bekende methode besproeid. Dat zag er vertrouwd uit.

   

  Supportersvereniging van SVN’69

  Na jarenlange inzet hebben de bestuursleden van de supportersvereniging besloten dat het tijd was voor een wisseling van het bestuur. Het Hoofdbestuur is de betrokken leden zeer erkentelijk voor hun jarenlange inzet. Maar een voetbalvereniging kan natuurlijk niet zonder supportersvereniging. Daarom heb ik de oud-bestuursleden gevraagd om een oproep te plaatsen, niet het Hoofdbestuur gaat over een supportersverenging maar de leden zelf. Mooie is dat het bestuur de afgelopen jaren de zaken goed op orde heeft gehouden en dat een nieuw bestuur niet met lege handen start. De boekhouding is goed op orde gebracht mede te danken aan inventiviteit en creativiteit. Hieronder de oproep van het bestuur aan alle leden van SVN’69.

   

  Beste SVN'69 leden en supporters,

   

  Wie lijkt het leuk om de supportersvereniging nieuw leven in te blazen?

  Uiteraard zijn wij, de oud-bestuursleden, bereid om jullie op weg te helpen.

  Om SVN'69 in een positief daglicht te zetten en de supporters te enthousiasmeren ben jij de spelende factor!

  Zie jij het zitten deze leuke vereniging over te nemen? Neem dan contact op met de voorzitter van SVN’69 Hans van Scheijen.

   

  Met vriendelijke groet,

  Oud-bestuursleden SVN'69

   

  Indeling jeugdteams seizoen 2022-2023

  Inmiddels is de indeling van de jeugdteams voor het nieuwe seizoen bekend gemaakt en zijn de teams ingeschreven bij de KNVB. Hierbij zijn 4 ST teams van SVN’69 en VV Oranje Zwart samengesteld. Inmiddels hebben de spelers van deze ST teams de gelegenheid gehad om kennis met elkaar te maken en zijn enkele praktische zaken over trainingsdagen, trainingslocaties, thuiswedstrijden en de tenues nader toegelicht. Ook zijn we blij dat we, na een jaar van afwezigheid, weer een team in konden schrijven voor de Meppeler Minidivisie. Op dit moment zijn we druk bezig om voor alle teams ook trainers en leiders te zoeken. We hopen de teams hier binnenkort verder over te informeren.

   

   

  Mails in de spam-box

  We krijgen signalen dat onze mails soms in jullie spam-box terecht komen. Het lijkt erop dat dit met name speelt bij gmail-adressen. Erg vervelend en we proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Kijk in ieder geval regelmatig in je spam-box om te zien of er mail is en het lijkt te helpen om een mailadres van ons (bijvoorbeeld jeugdbestuur@svn69.nl) op te nemen in je adresboek of aan te merken als veilige afzender)

   

  Wedstrijdsecretaris

  Waarom is het zijn van wedstrijdsecretaris WEL leuk?

  Vrijwilligers binnen een verenging zijn een groot goed en er zijn vaak veel te weinig vrijwilligers voor handen. Zo ook binnen SVN’69. En er is een nieuwe vacature voor een vrijwilliger bij gekomen, namelijk die van wedstrijdsecretaris. Ik heb deze functie de afgelopen vier jaar met veel plezier ingevuld. Waarom? Omdat het een functie is die je met de computer kunt uitvoeren op momenten dat het jou het beste uitkomt. Voor mij was dat een uurtje op de donderdagavond. En omdat deze functie ook uitgevoerd kan worden door een ouder die geen verstand heeft van het spelletje (ik geef het toe). Kun je toch een taak uitvoeren bij de club waar je kind met veel plezier voetbalt onder leiding van andere vrijwilligers!

  Taakinhoud:

  1.        Een keer per jaar twee uur samen met het jeugdbestuur en de TC zorgen voor de ploegopgave (is voor komend seizoen al klaar).

  2.        Drie keer per jaar een uur kijken of alle wedstrijden goed zijn ingepland op onze accommodatie.

  3.        Gedurende het seizoen wekelijks een uurtje zorgen voor de veldindeling en het schema voor de kleedkamers.

  4.        Enkele keren per jaar een wedstrijd (samen met de leiders) verplaatsen.

  Wil je er meer over weten, laat het me weten. En ik wil uiteraard ook nog wel even helpen bij de opstart.

   

  Harmen Tjeerdsma

  harmen.tjeerdsma@gmail.com