• Nieuwe wedstrijdsecretaris SVN'69 stelt zichzelf voor

  Even voorstellen: Harmen Tjeerdsma 

  Mijn naam is Harmen Tjeerdsma en sinds 1 augustus mag ik het wedstrijdsecretariaat van SVN’69 voeren. Ik neem dit over van Harco Schuring. Ondanks dat ik inmiddels 14 jaar in het mooie en sportieve dorp Nijeveen woon, ben ik wellicht voor leden van SVN’69 een onbekende. 

  Onze buurman op Tussenboerslanden, DOS’46, heeft er voor gezorgd dat ik in 1998 naar Nijeveen ben gekomen. Als assistent trainer van de selectie reed ik vier keer per week door de Dorpsstraat.  In 2004 hebben we daar ons huidige huis gekocht. In dat jaar werd ook Tijmen geboren en hij besloot in 2011  te gaan voetballen bij SVN’69. Als lid van DOS’46 weet ik dat er veel werk van vrijwilligers wordt gevraagd en ik vind dat je daar als ouder ook een verplichting in hebt. Daarom heb ik enkele jaren de begeleiding/coaching van zijn team gedaan. Dat lukte door mijn ervaring in het korfbal de eerste jaren prima. Echter op een gegeven moment leren de spelers veel meer van een ‘echte’ voetballer. 

  Toen ik gevraagd werd om het wedstrijdsecretariaat te doen en gemerkt had dat dit een taak is die veel achter de laptop gedaan kan worden op momenten dat het mij uitkomt, heb ik ja gezegd. Ik hoop dat ik dit samen met alle begeleiders van onze teams, Anneke, Dinus en Henk naar tevredenheid ga uitvoeren. 

  Ik ben 50 jaar geleden geboren in noord Friesland en heb 20 jaar in Heerenveen gewoond en daarna samen met Margriet in Wolvega. Ik werk bij advies- en ingenieursbureau Antea Group ?? voorheen Oranjewoud ?? en ben daar eindverantwoordelijk over ICT en Innovatie. Wat ook inhoudt dat ik af en toe op bezoek ben bij onze bedrijven in Frankrijk, Spanje, België en Amerika. Een mooie baan bij een prachtige werkgever! In de vrije tijd regel ik de administratie van JO15-1, doe ik onze tuin, zit ik op zondagmorgen op de mountainbike, ga ik graag op vakantie en doe ik uiteraard nog taken bij DOS’46.

  Wil je meer weten; spreek me maar aan op het veld en ik beantwoord ook wedstrijdsecretaris@svn69.nl