• Na David Leeuw voor het 1e te hebben aangetrokken kunnen wij met trots vermelden dat er een akkoord bereikt is met een nieuwe trainer voor volgend seizoen voor het 2e elftal: Michel van Slochteren.

  Michel is geen onbekende binnen onze vereniging en heeft de afgelopen 2 seizoenen JO17-1 onder zijn hoede genomen. Met veel enthousiasme heeft hij deze klus opgepakt wat einde seizoen 2019 bijna tot een kampioenschap leidde!

  Het bestuur is zeer content met het feit dat voor volgend seizoen een ambitieuze trainer voor de groep van het 2e staat. Wij wensen Michel dan ook veel succes.

  Voor degene die Michel nog niet kent: hij stelt zich graag even voor!

   

  Hallo,
  Ik ben, Michel van Slochteren en ben 46 jaar, getrouwd met Laura en woon nu al zo'n negen jaar in Nijeveen.
  Als geboren Meppeler, ben ik bij de jeugd van Alcides begonnen met voetballen.
  Acht seizoenen was ik speler van het tweede elftal. Hierna heb ik een seizoen in het eerste van Wacker de Wijk gevoetbald, maar al gauw kreeg ik  blessures (kruisbanden, meniscus etc) en moest noodgedwongen stoppen met voetballen.
  Toen werd ik gevraagd om jeugdtrainer daar te worden, wat ik dan ook zo'n vier jaar heb mogen doen. Ondertussen heb ik met mijn TC3 cursus gehaald en werd assistent trainer van het eerste elftal daar. Ik ben verhuisd naar Nijeveen en ben weer terug gegaan naar Alcides om daar de C's, de jongens en de meisjes, te gaan trainen. Na een stop van zo'n twee jaar, wou ik toch erg graag weer iets met het voetballen gaan doen en besloot om iets voor SVN te gaan doen. Hier heb ik nu zo'n twee seizoenen de JO 17 1 getraind en heb dit met veel plezier gedaan. Nadat ik gevraagd werd om het tweede te gaan trainen was dit voor mij weer een nieuwe uitdaging, zo van de jeugd naar de senioren. We hebben er zin in en hopelijk gaan we een mooi seizoen tegemoet, nadat we de corona tijd achter ons kunnen laten.