• Mijn naam is Jarno Westenbrink, 31 jaar en woonachtig aan het Griftestuk in Nijeveen. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Administratie- en Belastingadviesbureau Strijker in Steenwijk.

    Sinds mijn 6e ben ik lid van SVN’69. Ik heb hier alle jeugdelftallen doorlopen en vanaf het seizoen 2005-2006 speel ik in het 1e elftal. Dat jaar werden we onder leiding van Bé Korf kampioen van de 4e Klasse. Met uitzondering van 2 jaar in de 2e klasse hebben we de periode   daarop volgend, onder de trainers Koos v/d Galiën, Ton Beumer en Berry Mulder, altijd in de 3e klasse gespeeld.

    Naast het zelf voetballen heb ik een aantal jaren de jeugd training gegeven en ben ik een aantal jaren lid geweest van de activiteitencommissie.

    Vorig jaar ben ik benaderd om penningmeester te worden van SVN’69. Na een poosje hierover nagedacht te hebben, heb ik besloten om toe te zeggen. Een uitdagende klus met (natuurlijk) als doel SVN’ 69 een financieel gezonde club te houden.