• Mijn naam is Marcel van Dijk, 38 jaar woonachtig in Nijeveen, Accountmanager van beroep bij GrainPlastics te Hoogeveen/ Leeuwarden.

    Samenwonend met Amanda en onze tweeling Lisanne en Sven.

    Sinds mijn zesde ben ik lid van SVN’69, alle jeugdelftallen doorlopen en 13 jaar in het eerste elftal gevoetbald onder de trainers Bernard vd Linde, Johan Vellekoop, Bé Korf en Koos vd Galiën. Begonnen met het eerste in de zesde klasse en met elkaar opgewerkt tot de tweede klasse. Na dertien jaar vond ik het genoeg. Momenteel ben ik speler/ leider van ons derde elftal.

    Binnen SVN heb ik een aantal functies uitgeoefend, zo heb ik de toenmalige E- jeugd getraind en gecoacht, ben ik jeugdcoördinator geweest van de E-jeugd, momenteel help ik af en toe met het trainen van de Kabouters op zaterdagmorgen (waarin onze zoon Sven voetbalt) en ben ik sinds november 2019 lid van de Technische Commissie van SVN’69.

     

    Marcel van Dijk