• Mega indoor sport en bewegen festival

  SportDrenthe bestaat vrijdag 16 november 50 jaar en dat vieren ze groots. De Expo in Assen wordt omgetoverd tot een heus festivalterrein met tenten waar inspiratiesessies plaatsvinden en daaromheen een overvloed aan sport- en spelactiviteiten voor alle inwoners van Drenthe.

  Om 14.00 uur is de officiële opening, rond half drie starten ze het inhoudelijke programma en barsten de activiteiten en het programma op mainstage los. Niemand minder dan sportief cabaretier Viggo Waas zal rond half 5 de afsluiting voor zijn rekening nemen.

  SportDrenthe is trots op dit jubileum en wil dit feestje graag vieren met iedereen in Drenthe. Deze middag is ingericht om een waar spektakel te vormen voor jong en oud, sportief en a-sportief, professionals en vrijwilligers en inwoners en ambtenaren. Er is voor ieder wat wils, laat je inspireren bij lezingen, word verrast door spectaculaire acts en kijk, ervaar en doe mee aan de vele (sport)activiteiten. Ontmoet, beleef en zie de kracht van sport en bewegen.

  Voor de kids

  Kom ook en test lenigheid, coördinatie, snelheid, uithoudingsvermogen en kracht. Voor de kids is er een jungle van spelletjes, sporten, videogames, springkussens en verrassende challenges. Voor papa en mama, opa en oma is er een vol programma met: Walking Football tot stoelyoga en van badminton tot (stoel)dans. Maar kom vooral voor een gezellige middag vol entertainment, spelletjes, vermaak, hapjes en drankjes en veel gezelligheid. Niks moet, maar alles mag! Probeer alles uit, verleg grenzen en ontdek nieuwe sporten en spellen.

  Neem je ouders, broertjes en zusjes, vriendjes, vriendinnetjes, buren, opa en oma en al je klasgenootjes mee. Iedereen kan mee doen! De entree is gratis.

  Vrijdag 16 november van 14:00 uur tot 18:00 uur, Expo Assen (voormalig TT Hal) de Haar 11, Assen.