• LIMITED EDITION | jubileum shirt 50 jaar SVN'69

  Een kleine vijftig jaar geleden zaten een aantal dorpsgenoten bij de notaris aan tafel om een voetbalvereniging op te richten. De meesten weten inmiddels wel hoe dat ontstaan is. Weet je het (nog) niet? Binnenkort valt de jubileumgids bij iedereen in de bus. Hierin staan onder andere prachtige verhalen over 'vroeger'.

  De vereniging kan met trots terugkijken op de afgelopen vijftig jaren en 50 jaar moet natuurlijk ook gevierd worden! Het bestuur heeft aan de jubileumcommissie gevraagd om een feest in 2019 te organiseren. Iedereen heeft hiervoor de data van 31 mei en 1 juni natuurlijk al in de agenda's genoteerd! De countdown-klok op de website is een mooi voorbeeld hoe je elke keer weer wordt herinnerd aan ons naderende jubileum.

  Vorig jaar heeft de jubileumcommissie zich voornamelijk achter de schermen beziggehouden met brainstormen. De stand staat momenteel op 42 vergaderingen, 316 bakken koffie en 471 verzonden mailtjes. Maar het beloofd een spectaculair weekend te worden!

  Uiteraard hoort bij een jubileumjaar ook een jubileumshirt. Het liefst natuurlijk een shirt met onze eigen SVN'69 -look. Tijdens de nieuwjaarsreceptie heeft u ze al even kunnen zien. Prachtige 'limited edition' SVN'69 jubileum shirts. Deze must have mag absoluut niet ontbreken in jouw SVN'69 collectie! Bestel ze snel via 50jaarsvn69@svn69.nl.

  In je bestelling moeten de volgende gegevens staan:

  • Naam
  • Adres
  • Telefoonnummer
  • Aantal
  • Maat
  • E-mailadres

  Alle shirts worden in één keer besteld en kunnen tzt opgehaald worden in het clubhuis.
  De volwassen shirts kosten €16,- en shirts in kindermaten kosten €14,-. Betaling vindt plaats bij afhalen van de shirts.
  De verwachting is dat de shirts half mei opgehaald kunnen worden, maar daarover wordt iedereen tijdig geïnformeerd! Ruim op tijd voor het feestweekend heb je je shirt in elk geval.

  Wil je meer weten of wil je direct een bestelling plaatsen; 50jaarsvn69@svn69.nl