• Laat je boodschappen door de COOP thuisbezorgen in dit Corona tijdperk!

    Gisteren, dinsdagmiddag 29 september ‘20 om 18:00 uur zijn de maatregelen om het Coronavirus onder controle te houden weer aangescherpt en zijn in elk geval voor de komende 3 weken van kracht. De maatregelen zijn erop gericht om de kans op grote drukte en het aantal sociale contactmomenten tussen mensen te beperken, zonder de samenleving en de economie op slot te doen.

    De nieuwe maatregelen hebben ook weer nieuwe gevolgen. Tegenwoordig is alles enorm snel en gemakkelijk te verkrijgen via het internet. Van kleding en schoenen tot huishoudartikelen en elektronica: vandaag besteld is morgen in huis. Supermarkten, zo ook onze eigen COOP supermarkt aan de Dorpsstraat, spelen sinds een aantal jaar in op deze markt en bieden je de mogelijkheid om boodschappen online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Niet meer tot in de keuken maar wel tot aan de voordeur. Bij COOP kun je al vanaf €40,- je boodschappen thuis laten bezorgen.

    Waarom nou dit promo bericht?
    Je kunt SVN'69 helpen door aankopen te doen bij de voor jou bekende online aanbieders waaronder de COOP via een speciale partnerlink (https://www.sponsorgoals.nl/partner/svn-69) van SVN'69. Het is heel makkelijk en niet alleen voor leden, maar ook voor niet-leden, vrienden, kennis of de buurvrouw kan aankopen doen bij verschillende webwinkels. Zodra een aankoop is bevestigd via de parnterlink, dan wordt een gedeelte van het aankoopbedrag als 'cashback-korting opgeslagen bij SponsorGoals. Het kost jou als klant niks extra's! 

    Zo steun je de vereniging dus heel makkelijk! Klik op onderstaande link, zoek het logo van de COOP op of die van je andere favoriete webwinkel op waar je wat wil bestellen en plaats je bestelling. https://www.sponsorgoals.nl/partner/svn-69