• Jeugdteam SVN'69 doneert zonnepaneel!

  Onlangs zijn we gestart met de actie DUURZAME ENERGIE! Goed om te zien dat er al een groot aantal panelen zijn gedoneerd door bedrijven, sponsoren, leden, door het 1e elftal en ook het 3e elftal. Naast de rood/witte clubkleuren is er gelukkig ook voldoende aandacht voor een Groene Club! Iedereen doet mee en dan kunnen we ook echt een verschil maken!

  Voetbal is natuurlijk onze kerntaak. Daarnaast willen we onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen door bewustwording bij onze leden, donateurs, sponsors en bezoekers te creëren. We hebben allemaal een verantwoordelijkheid voor het welzijn op deze planeet. Door te kiezen voor zonnepanelen willen wij verantwoord omgaan met energie. Hiermee willen wij ook een voorbeeld geven aan onder andere de jeugd. En deze week heeft ons JO15-1 elftal een zonnepaneel gedoneerd! Hier zijn we heel trots op en als 1e jeugdteam vinden wij dat zeker een vernoeming waard!

  Bedankt toppers!

   

  Iedereen kan helpen bij de realisatie van deze zonnepanelen. Supporters, (oud-) leden, leveranciers, familie/vrienden van (oud-) leden, sponsoren en/of inwoners van Nijeveen kunnen voor €250,- per paneel één of meerdere zonnepanelen doneren. Uiteraard kun je voor €25,- ook 1 kW doneren. Op deze wijze kan er op persoonlijke titel gedoneerd worden, maar kan er ook gezamenlijk als team, vriendengroep of familie een zonnepaneel gedoneerd worden.

  Iedereen die de club een warm hart toedraagt kan zich aanmelden via zonnepanelen@svn69.nl, direct contact opnemen met één van de sponsorcommissieleden of via inschrijfformulieren die in de bestuurskamer liggen.