• Zoals eerder vermeld zijn we ambassadeurs voor glasvezel in samenwerking met Glasvezel Buitenaf voor het nieuwe glasvezelnetwerk in Nijeveen. Waarom? Ten eerste: Met glasvezel bent u klaar voor nú en de toekomst. Want voor steeds meer dagelijkse en toekomstige ontwikkelingen is een stabiele verbinding nodig. Denk bijvoorbeeld aan lespakketten op school, beveiliging in en om het huis, uploaden van zware bestanden, zorg op afstand en on demand tv kijken. Glasvezel verzekert jou van een verbinding met de hoogste kwaliteit. Zo heeft u nooit meer last van digitale spitsuren of andere storingen. Ten tweede: Elke nieuwe abonnee tijdens de wervingscampagne kan een tientje laten overmaken naar SVN'69! 

  Informatieavond
  Dinsdag 4 februari hebben we de eerste bijeenkomst gehad. Vanavond 10 februari 2020 om 19.30u is er weer een informatieavond in Dorpshuis De Schalle. De lokale verkopers helpen u graag bij het kiezen van een abonnement en kunnen u alles vertellen over de voordelen van glasvezel.

  Aanmelden
  Let op: De tientjes actie geldt alleen bij aanmeldingen in De Schalle of bij/via Fresh PC, Dorpsstraat 23, 7948 BL Nijeveen. Bij online aanmeldingen geldt de tientjes actie NIET!!

  Supersnel internet bij u?? Dan zien wij u vanavond graag in De Schalle!

  Hartelijke groet,
  namens het bestuur en sponsorcommissie SVN'69