• Het grote verlangen van JO09-2

    Dan ben je ongeveer zo’n 7 à 8 jaar oud. Elke zaterdagmorgen sta je heel vroeg op om een wedstrijdje te voetballen in je favoriete rood/witte tenue. Je hebt maar één doel: profvoetballer worden! In het echt net zo goed worden als je ook bent op de Playstation met FIFA18. Of net zo goed als die ene speler uit het eerste.  Als jonge jeugdige speler is het je droom om net zoals de grote jongens het veld op te komen met muziek met harde beats en onder luid gejuich van het publiek!

    Maar ja.. als je dit seizoen nog nooit(!) een thuiswedstrijd hebt mogen spelen omdat de tegenstander zich teruggetrokken heeft of de wedstrijd wordt afgelast, dan blijft de droom ver weg. Des te mooier is het dan misschien ook wel dat deze week eindelijk het moment daar is dat je dit seizoen voor het eerst een thuiswedstrijd mag spelen. Jammer genoeg is dat alleen niet op de drukste en de gezelligste voetbaldag van de week, maar op een donderdagavond.

    Komende donderdag (29/11) speelt JO09-2 voor het eerst dit seizoen een thuiswedstrijd tegen MSC/Amslod JO09-3. Hoe leuk zou het zijn om deze jonge toptalenten van SVN’69 aan te moedigen?

    Aanvang wedstrijd: 18.00 uur
    Tot dan!