• Het doet ons een genoegen te kunnen melden dat de presentatiegids van onze club in de prijzen is gevallen bij de verkiezing van de Gulden Gids Award 2020 – 2021. Onze gids is beloond met een 3e prijs!! Ieder jaar organiseert de Belangenorganisatie Amateur Voetbalverenigingen (BAV) de verkiezing voor de mooiste presentatiegids in het amateurvoetbal.

    Jurycommentaar:

    Op de cover zie je een voetbal, gevangen in de tentakels van het Coronavirus. Toonbeeld voor de barre omstandigheden waaronder de huidige voetbaljaargang gebukt gaat. Maar van pessimisme is in de inhoud niets te merken. De gids, in een handzaam formaat uitgegeven en huis aan huis verspreid in het dorp Nijeveen, straalt hoop op betere tijden uit. Alle teams komen voor het voetlicht, van kabouters  tot en met 40+, maar ook, het bestuur, de trainers, de poetsers, de vormgeefster, de materiaalvrouwen de supportersvereniging en dan is de opsomming nog niet volledig. Het gaat goed, maar het kan altijd beter. Een gezonde dorpsclub waar Nijeveen trots op kan zijn.

    Natuurlijk feliciteren wij VSCO'61 met hun 1e plaats en vv Rijsoord met hun 2e plaats! Het volledige juryverslag is te lezen op: www.bav-voetbal.nl/publicaties/3067vsco-61-is-winnaar-van-gulden-gids-awards