• Kaboutervoetbal bij SVN'69 is er voor alle kinderen van 4 t/m 6 jaar en betekent samen met leeftijdsgenootjes sporten. Het merendeel zal uiteraard met de bal zijn. Het is nog geen ‘echte’ voetbaltraining, maar het draait om het plezier van samen lekker buiten bezig zijn, het bevorderen van de motorische ontwikkeling en spelenderwijs kennis maken met het voetballen. Het goed leren omgaan met elkaar zoals dat hoort in een teamsport staat hierbij voorop. Respect voor elkaar en voor de tegenstander!

  Voor wie is het?
  Het kaboutervoetbal is bedoeld voor alle kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 6 jaar. Jongens, meisjes, klein, groot, iedereen is welkom!

  Hoe werkt het?
  De trainingen hebben een speels karakter, maar het is niet alleen spelenderwijs leren omgaan met de bal, maar ook goed leren omgaan met elkaar zoals dat hoort in een teamsport. Respect voor elkaar en voor de tegenstander dus. Tijdens de trainingen, die ongeveer drie kwartier duren, leren de kinderen op speelse wijze ‘een te worden met de bal’ en worden zij bekend gemaakt met het voetbalspel. Zo wordt de aansluiting naar de pupillenteams voorbereid.

  Wanneer is het?
  Kaboutervoetbal wordt elke zaterdagmorgen op Sportpark Tussenboerslanden georganiseerd. De trainingen starten om 9.30 uur. (aanvang 9.25 uur) Zien we jullie op onze velden?