• Geweldig 50 jarig jubileumfeest!

  Afgelopen weekend heeft onze vereniging op geweldige wijze het 50-jarig jubileum gevierd.  Dankzij een voortreffelijke organisatie, veel vrijwilligers, heel mooi weer, enthousiaste voetballers en veel toeschouwers gehuld in de mooie rode jubileum shirts, kan onze club terug kijken op een bijzonder geslaagd weekend.

  De aftrap van de vrijdagavond werd verricht door burgemeester Richard Korteland. Hij roemde de club voor de saamhorigheid. 'Jullie doen het met elkaar.' Ambassadeur Geerts Bults van de KNVB zei in zijn toespraak dat SVN'69 normen en waarden hoog in het vaandel heeft staan en noemde onze vereniging een trotse en authentieke dorpsclub.' Voorzitter Jaap van der Niet stelde in zijn toespraak, waarin hij tevens alle genodigden, sponsors, donateurs, ereleden, leden, oud-leden en overige aanwezigen hartelijk welkom heette, dat onze jubilerende vereniging 'verankerd is in de Nijeveense samenleving'.  

  Naast de jubileumcommissie, bestaande uit Berry Zwiers, Jan Busscher, Niels Keizer, Elise Nijboer-Koster, Fennie Matter, Carina Bouwknegt, Trijntje Bijker, Klaas Bouwknegt, Dinus Foekens en Sjaco Poppema werden ook de jubilarissen verrast met een schitterende bos bloemen en in het zonnetje gezet. Heel veel (oud-)leden vonden elkaar deze avond in plezierige conversaties en mengden zich moeiteloos met alle aanwezigen.

  Maar... de volgende dag stonden er weer (nagenoeg) dezelfde vrijwilligers klaar om alles op te ruimen en in gereedheid te brengen voor het volgende feestelijke evenementen. Met een last-minute wijziging in de planning vanwege de nacompetitie van ons eerste elftal, luisterde deze feestelijke gebeurtenis op met een 4-2 zege op Onstwedder Boys in de halve finale van de nacompetitie. Hiermee heeft ons eerste daardoor nog steeds kans op handhaving in de 3e klasse en moeten nog 1 horde nemen. Volgende week wacht namelijk op neutraal terrein Mamio uit Groningen dat net als de rood-witten op de 13e plek eindigde in de 3e klasse.

  Ook vond de verkiezing van de pupil van het jaar plaats. Voor het komende seizoen is Rean ter Horst pupil van het jaar! Winnaar bij de penalty bokaal 'jeugd onder 11' is Joost Nijmeijer geworden, maar ook zijn moeder Jolanda! Joost Vriend en Peter Miedema hebben de penalty bokaal in hun eigen divisie gewonnen! Om 16.00 uur begon de wedstrijd tussen de vrouwen van SVN’69 en een gelegenheidsformatie met veertigplussers. Het tweede elftal van SVN'69 begon om 18.00 uur aan een jubileumwedstrijd tegen de kersverse kampioen Oranje Zwart. De festiviteiten werden afgesloten met een feestavond waaraan werd meegewerkt door de coverband KaramBAM.

  Met tevredenheid kan worden teruggeblikt op een succesvolle viering van het 50-jarig jubileum. Voorzitter Jaap van der Niet bedankt de jubileumcommissie en de sponsoren voor hun inzet. Zonder hen was het feest niet mogelijk geweest!

   

  Op naar het volgende jubileum!