• Genomineerd voor de verkiezing Club van het Jaar 2019!

  We willen graag laten zien hoe gaaf, bijzonder en/of uniek onze sportvereniging is! Daarom hebben wij ons opgegeven voor de verkiezing van Club van het jaar 2019! We zijn inmiddels genomineerd! Daarom pakken wij dan ook graag alvast even het podium en vragen wij wederom jullie hulp om op ons te stemmen!

  Stemmen
  Van 6 mei 2019 tot 7 juni 2019 mag er gestemd worden. Je kan heel makkelijk stemmen met je eigen e-mailadres. Deze keer hoef je nergens lid van te zijn of nergens lid van te worden. Stemmen kan via: https://www.clubvanhetjaar.nl/svn69
  Zoek onze vereniging en klik dan op "SVN'69 -Meppel - Sportclub". Vul vervolgens nog even voornaam, e-mail en postcode in en bevestig je stem door op de link in de e-mail te klikken die je hebt ontvangen. Alleen bevestigde stemmen tellen mee! Heb je meerdere e-mailadressen? Breng dan daar ook een stem mee uit!

  Gemeente- en provinciewinnaars
  In de week van 11 juni '19 worden de clubs met de hoogste score per gemeente en provincie bekendgemaakt. Deze score wordt bepaald door het aantal geworven stemmen te delen door het aantal leden. Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen.

  Juryavond voor provinciewinnaars
  De provinciewinnaars pitchen op dinsdag 18 juni '19 hun club voor een vakjury bestaande uit professionals uit de sport- en cultuurwereld. 

  Landelijke winnaars sport en cultuur
  De vakjury beslist welke sport- en cultuurclub zich in 2019 ‘Club van het jaar’ mogen noemen. De winnaars worden in de week van 24 juni '19 bekend gemaakt.