• Mijn naam is Klaas Schra, sinds 8 augustus heb ik het beheer van de website van SVN’69 op me genomen. Ik ben 31 jaar oud, geboren in het ziekenhuis in Zwolle en daarna opgegroeid in Staphorst.

  Samen met Laura zijn we ouders van 3 kinderen. 1 tweeling (jongen en meisje van 3,5 jaar) genaamd Noa en Jurre en sinds 10 weken is onze dochter Fleur erbij gekomen.

  In 2010 heb ik samen met Laura een huis gekocht in Wanneperveen. En in mei 2011 zijn we getrouwd. We hebben ongeveer 7 jaar in Wanneperveen gewoond. Na een half jaar in een huurhuis gezeten te hebben in Staphorst  zijn we 2 jaar geleden terecht gekomen in Nijeveen.

  Na mijn opleiding van Netwerkbeheerder op het Deltion College ben ik in dienst gekomen bij de RollecateGroup in Staphorst. Hier werkt ik nu al weer 11 jaar.  Momenteel ben ik daar Systeembeheerder.

  Toen ik in Nijeveen kwam wonen, ben ik ook gevraagd of ik keeper wou worden van SVN dit doe ik nu al 2 seizoenen met heel veel plezier.

  Hopelijk kunnen we dit jaar snel de onderste plaatsen achter ons laten en bovenin meestrijden. :D


  Naast mijn werk als ICT-er vind ik het ook leuk om in mijn vrije tijd een beetje bezig te zijn met het repareren van computers/laptops en het maken van websites, daarom was ik ook gelijk enthousiast toen ik de vacature van webmaster voor de website van SVN’69 op Facebook voorbij zag komen.

  Mochten er mensen zijn die graag iets veranderd willen zien op de website of een andere vraag hebben, schroom niet en mail mij op mail@svn69.nl