• Even voorstellen: Hans Katoele

  Binnen SVN'69 is Hans Katoele toegetreden als penningmeester in de sponsorcommissie. Hans stelt zichzelf hieronder voor:

  Mijn naam is Hans Katoele, getrouwd en vader van 2 zoons. Ik ben woonachting in Nijeveen sinds 1988 waar ik met veel plezier woon. Ik ben geboren en opgegroeid in Meppel. In mijn jeugd heb gevoetbald bij Alcides. Na mijn middelbare schoolopleiding  ben ik ga werken als administrateur.

  In de avond uren heb ik diverse cursussen gevolgd zoals Praktijkdiploma boekhouden en Moderne bedrijfsadministratie. Vanaf 1980 ben ik werkzaam geweest bij een installatiebedrijf en ingenieursbureau in de elektrotechniek. In de 2013 ben ik door een faillissement op straat komen te staan. Momenteel ben ik werkzaam als taxi chauffeur in het WMO vervoer.

  Ik ben 16 jaar penningmeester geweest van MVV Alcides te Meppel en daarvoor in 2013 benoemd tot erelid van deze vereniging. Momenteel ben ik nog penningmeester van stichting DF4D Meppel en van Humanitas Meppel e.o. 

  Toen ik door Harry Kicken werd benaderd om de functie van penningmeester in de sponsorcommissie op mij te nemen hoefde ik hier niet lang over na te denken. Ik wilde graag iets doen voor SVN’69. In ruim 30 jaar heb ik veel kennis en werk- en levenservaring opgedaan. Ik heb een sterk verantwoordelijkheidsgevoel. Het verbinden van mensen met elkaar is een kracht van mij.  

  Ik hoop met deze ervaring een positieve bijdrage te kunnen geven aan de verder ontwikkeling van de sponsorcommissie en zie uit naar een prettige samenwerking binnen de vereniging SVN’69. Wellicht zien wij elkaar bij de thuiswedstrijden van SVN’69.

  Hans Katoele