• Thuis zitten, je vrienden en familie, niet kunnen zien, wat doe je dan? Kaartjes sturen natuurlijk! De wenskaart lijkt een heuse comeback te maken en daar hebben wij bij SVN'69 een leuke actie op bedacht!

    Laten we massaal kaartjes sturen in het corona-tijdperk: naar opa en oma die geen bezoek mogen ontvangen, vrienden waar we nu even niet mee kunnen afspreken of naar een kennis die we een hart onder de riem willen steken of gewoon die lieve buurvrouw op de hoek.

    Koop daarom nu een setje luxe wenskaarten (10 stuks) voor maar €2,00! Ze zijn divers bij elkaar verpakt wat betekent dat je beterschapskaarten, felicitatiekaarten, nieuwe woning kaarten etc etc krijgt. Maar zeg nou zelf? Waar vind je nog zo'n super extra goedkope aanbieding? En nog mooier: de opbrengst van deze kaartenactie is volledig voor de vereniging! Op de foto's hieronder zie je een kleine impressie van de mooie kaarten. De wenskaarten kunnen volledig corona proof opgehaald worden en wil je bestellen of meer informatie dan kun je terecht bij Jennet van Dijk door een appje of een messenger te sturen. Heb je haar gegevens niet, stuur dan een mail naar secretariaat@svn69.nl.

    Maar zeg nou zelf... Het is toch een speciaal gevoel dat iemand voor jou een kaart koopt bij SVN'69, hiermee de vereniging helpt in deze bijzondere tijd en daarnaast ook nog eens een persoonlijke tekst schrijft, de postzegel plakt en dan jouw kaart in de oranje brievenbus stopt.... :-)