• Damesteam SVN'69 VR1 is één en al energie!

  En alweer een spontane nieuwe zonnepanelen sponsor erbij! We zijn blij te kunnen melden dat SVN’69 VR1 onlangs een zonnepaneel gedoneerd heeft! Fantastisch dames!

  We hopen natuurlijk op nog veel meer donaties, want de ambitie is om dit jaar alle 62 zonnepanelen gedoneerd te hebben die op ons complex geplaatst zijn. Hiermee worden wij een duurzame vereniging en daarnaast kunnen we honderden euro’s per jaar op de energiekosten, waardoor meer geld overblijft om mooie dingen te kunnen blijven doen voor alle leden en de contributie ook in de toekomst betaalbaar te houden.
   
  Dus heb je nog geen paneel (of een deel van een paneel) gedoneerd, kom dan net als de vele eerdere donateurs vandaag nog in actie en vul hier het formulier in. Slechts in 2 minuten geregeld, en je draagt een heel mooi steentje bij aan een veel duurzamere vereniging!
    
  Alvast hartelijk dank voor je donatie! Met elkaar voor elkaar! Meer info over de zonnepanelenactie vind je in dit bericht: https://www.svn69.nl/actie-duurzame-energie/
   
  Met sportieve en duurzame groet!