• Beste ouders en andere belangstellenden,

  De meesten van ons willen best wel eens een keer vlaggen maar weten niet hoe. Vanaf JO13 word je als ouder ingedeeld om te vlaggen. Lang niet iedereen is bekend met de regels. Wat is buitenspel?  Wanneer is het buitenspel? En wanneer juist niet? Wat verwacht een scheidsrechter van me? Daarom willen we je op weg helpen met een korte bijeenkomst waarin we op praktische wijze willen vertellen, laten zien en ervaren waar je op moet letten. Ook worden er praktijksituaties geoefend op het veld. Zonder wedstrijd, dus ‘droog’ oefenen.

  WAAR
  Op woensdag 16 september om 19.30 uur zal Taco Hofland van FC Meppel in de kantine van SVN’69 ons in ongeveer anderhalf uur vertellen waar je op moet letten als je assistent-scheidsrechter bent. Geen moeilijk gedoe maar een uitleg van de basisregels, waar iedereen iets mee kan en waar je mee uit de voeten kunt als je de vlag een keer in de handen gedrukt krijgt.

  We hopen met deze cursus de ouders het een beetje makkelijker te maken wanneer ze hun taak als vlaggenist moeten vervullen.

  VOOR WIE
  Voor iedereen die eens wil/moet vlaggen. (ouders, spelers, opa’s, oma’s. etc.etc.)

  HOE LAAT
  Vanaf 19.15 uur ben je van harte welkom en staat er een kopje koffie of thee voor jullie klaar.  De avond is geheel gratis!

  We horen graag vóór 10 september a.s. of je van de partij bent. Je kunt je opgeven door een mail te sturen naar jeugdbestuur@svn69.nl.

  Natuurlijk houden we deze avond de coronamaatregelen in acht.

  Graag tot dan!

  Met sportieve groet,

  Annemargreet Brand
  Secretaris jeugdcommissie