• Doet u al vrijwilligerswerk? Dan bent u vast héél gelukkig! Dagelijks contact met familie, vrienden of kennissen en vrijwilligerswerk doen: het is misschien wel het recept voor een zeer gelukkig leven. Dat blijkt namelijk uit een onderzoek van Centraal Bureau voor Statistiek naar het geluksgevoel van volwassen in ons land!

    Als bestuur krijgen we met enige regelmaat te horen dat wij de boel goed voor elkaar hebben bij SVN’69 en dat mening club daar een voorbeeld aan kan nemen. Complimenten die we horen van ouders van andere verenigingen, bestuursleden van andere verenigingen, maar ook van scheidsrechters en sponsoren. Zulke complimenten doen ons als bestuur uiteraard goed, maar ze hebben geen waarde als we deze complimenten niet delen met iedereen die deze complimenten verdienen… en dat zijn onze vrijwilligers!

    We kunnen het niet vaak genoeg benoemen, maar het is nou eenmaal echt waar. Zonder onze vrijwilligers zijn we nergens. Dank hiervoor! Maar.. we zijn ook altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers, want versterking is altijd welkom. Meehelpen kan op vele manieren! Wilt u ook onderdeel worden van het succes van SVN’69 door ook uw steentje bij te dragen? Lees dan verder op de vrijwilligerspagina.