• We weten het inmiddels allemaal: Het wijdverspreide coronavirus raakt elke branch, waarbij geen enkele ondernemer een uitzondering vormt. Vele zaken hebben in de tussentijd nieuwe creatieve initiatieven opgestart, waaronder thuisbezorging.

    Tegenwoordig is alles enorm snel en gemakkelijk te verkrijgen via het internet. Van kleding en schoenen tot huishoudartikelen en elektronica: vandaag besteld is morgen in huis. Supermarkten spelen in op deze markt en bieden de mogelijkheid om boodschappen online te bestellen en thuis te laten bezorgen. Voorheen vaak zelfs tot in de keuken, nu met Corona tot de voordeur.

    Wist je dat je nu online aankopen kan doen via de vereniging via bijna alle grote webwinkels van Nederland? Jij betaalt niets extra’s maar er gaat wel een percentage van het bedrag naar de vereniging. Dus als jij een nieuwe laptop wil kopen bij Coolblue of je eten wil bestellen via Thuisbezorgd. Dan kun je dat vanaf nu doen via onze website of download de app in de (play)store. Check de link om aankopen te doen en te kijken waar jullie vereniging voor spaart:

    https://www.sponsorgoals.nl/partner/svn-69