• Aanmelden bij SVN’69 kan via het aanmeldingsformulier. Het formulier wordt verzonden naar de ledenadministratie. Wanneer de aanmelding verwerkt is, wordt via mail een bevestiging toegezonden.

  Het aanmeldformulie vindt je rechtsboven op deze pagina, vul deze in, en verzend deze. 

  Let op: Wanneer binnen 3 jaar nadat je lid bent geweest of nog lid bent en naar een andere voetbalvereniging wilt, is een overschrijving noodzakelijk en dient er een overschrijving aangevraagd te worden.

  De werkwijze is te vinden onder het kopje overschrijven, op deze pagina.

  Vanaf de leeftijd van 10 jaar moet een recente (digitale) pasfoto worden ingeleverd bij het inschrijfformulier, zodat er een digitale spelerspas wordt gegeneerd en de speler speelgerechtigd is. Dit is verplicht gesteld door de KNVB. Zonder spelerspas mag niet in wedstrijdverband worden gevoetbald. De pasfoto kan later (maar uiterlijk voor 31 oktober) zelf worden gewijzigd / geactualiseerd via de voetbal.nl app of website.

  Vanaf 16 jaar dient tevens een kopie van het legitimatiebewijs ingeleverd te worden bij de inschrijving.

  Heb je nog vragen mail dan naar: ledenadministratie@svn69.nl 

  Je bent lid, en dan??
  Als alles is geregeld kun je gaan voetballen. Van je teamleider krijg je te horen wanneer je moet trainen en wanneer er wedstrijden zijn. Download ook de app voetbal.nl en meld je aan. Hier kun je ook alle info vinden over de wedstrijden. Als je meer wilt weten over onze vereniging, de afspraken die we onderling gemaakt hebben, wat je rechten zijn, maar ook wat je plichten zijn kijk dan eens in het voetbalreglement.