• Henk Hofman voetbaltoernooi mooie afsluiting 2019

    SVN ’69 organiseerde dit jaar voor de 39ste keer het Henk Hofmantoernooi. Op zaterdag 28 december deden bijna 100 fanatieke voetballers mee aan dit traditionele eindejaarstoernooi.

    De wedstrijden werden gehouden in sporthal De Eendracht in Nijeveen. Om 9 uur werd gestart met de wedstrijden voor de kabouters en JO7/JO8. Het plezier en fanatisme straalde ervan af bij de kinderen. Bij de kabouters won team Duitsland met Manon, Kloé, Mayghen en Lisanne. Alle kabouters gingen naar huis met een mooie medaille. Vanaf JO7 werden de winnende teams beloond met een mooie standaard en dat was bij JO7/JO8 team Valencia met Justin, Tirsa, Stijn en Milan. Natuurlijk kregen alle spelers na afloop een vaantje als herinnering aan deze dag uitgereikt door Henk Hofman.

    Bij JO9/JO10 had een grote groep jongens en meisjes zich aangemeld en werden er mooie wedstrijden gespeeld. In de finale stonden Feyenoord en Heerenveen. Uiteindelijk ging team Feyenoord met Daniek, Jorne, Melle, Gijs, Henri en Finn er met de winst vandoor. De teams van JO12/ JO13 waren erg aan elkaar gewaagd. Team Chelsea won, na een verlenging, de finale met 1-0 van Liverpool. Boaz, Thijs, Daan, Lynn, Anouk en Joost zaten in het winnende team.

    De dag werd afgesloten met de wedstrijden van JO15/JO17. Van de vier teams bleek team Leverkussen met Sander, Thomas, Jaro, Stijn en Sem de sterkste. De finale tegen Schalke was een prachtige wedstrijd waarbij het lange tijd gelijk opging, maar uiteindelijk wist team Leverkussen met 6-3 te winnen. De organisatie kijkt terug op een mooie sportieve dag, die mogelijk werd gemaakt door de sponsoren Matter Meppel en Altena Loon en Grondverzetbedrijf Nijeveen.